Maatwerk fotoreizen, Zuid Afrika - reisinfo

 • Maatwerk reizen

  Maatwerk reizen

  Photo-Travel.nl heeft een unieke mogelijkheid om uw eigen reis samen te stellen. Het grote voordeel van deze reis is de flexibiliteit. Uw persoonlijke interesses maken het mogelijk de reis samen te stellen die geheel aan uw wensen voldoet. wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 • Privé safari

  Privé safari

  In overleg met de fotograaf ter plaatse, Trevor Kleyn, organiseert Photo-Travel.nl een privé safari op maat. Uw speciale wensen, bijvoorbeeld uw voorkeur voor vogels of ander wildlife, worden in een privé safari werkelijkheid. Trevor Kleyn heeft veel ervaring in de zuidelijke landen van Zuid Afrika (o.a. Botswana, Namibië, Zimbabwe, zodat deze ultieme wens in vervulling kan gaan en uw unieke reis werkelijkheid wordt).

  Voor meer informatie over de privé safari kunt u contact opnemen met Photo-Travel.nl, wij informeren u graag.
 • Begeleidend fotograaf

  Begeleidend fotograaf

  Trevor Kleyn
  Om de natuur te begrijpen gaat u met Fotograaf Trevor Kleyn (1972) op stap. Trevor brent nagenoeg het gehele jaar door in de natuur en wildparken van Afrika. Zijn expertise als ranger en beroepsfotograaf leiden tot een ultieme belevenis van de natuur en fotografie. Trevor spreekt engels en afrikaans en is woonachtig in Phalaborwa Zuid Afrika.

  Team C4 photo safaris
  Trevor is member van het team C4 photo safaris. Andere fotografen members van C4 photo safaris zijn: Frans Lanting, Andre Cloete, Greg du Toit en Hougard Malan. Allen hebben zij een ongekende status van publicaties in o.a. National Geographic, wildmagazines en kalenders.

 • Interesse?

  Interesse?

  Heeft u interesse in een maatwerk reis of een privé safari, neem contact met ons op om uw wens te bespreken. Ga hiervoor naar de contactpagina.
GNT 22
GNT 18