Over Sabi Sands

Over Sabi Sands
Sabi Sands is een privé reservaat gelegen grenzend aan het Kruger National Park in het laagveld van Mpumalanga. De naam van het park komt van de rivier de Sabie op de zuidelijke grens en de rivier zand die er doorheen stroomt. Het gebied van dit park is 65,000 hectare groot en deelt een niet omheinde grens van 5 km met het Kruger National Park. Naast allerlei dieren is dit, de unieke plek om luipaarden te ontmoeten. De luipaarden leven vrij relaxed in dit gebied. Dit maakt het mogelijk om excellente foto´s te maken van deze prachtige dieren. De ongerepte natuur en de fantastische gamedrives zullen een onvergetelijke ervaring voor u zijn. Als fotograaf- gast kunt u de wilde dieren van dichtbij zien en prachtige natuurfoto´s maken.

Lodges

Lodges
De lodges die wij aanbieden bevinden zich op unieke locaties in de wildparken. Onze lodges zijn gesitueerd midden in de parken, zodat u dicht bij het wild verblijft. Tijdens onze foto safari reis in het park Sabi Sands maken we gebruik van Elephant Lodge. Deze logde beschikt over 2 zwembaden, een kleine bibliotheek en een ontspannings fitness ruimte. De lodge is voor maximaal 24 personen te reserveren Dit garandeert een persoonlijke service en aandacht voor detail. Geniet van de heerlijke maaltijden en de rust die deze logde u biedt. De kamers en suite geven een fantastisch gevoel en maken u alles naar wens.

Fotoreizen

Fotoreizen

De fototoreizen zijn met zorg uitgezocht, afgestemd op het seizoen in het gekozen gebied. We werken met maximale groepsgrootte van 6 personen. Allen met een passie voor natuur en fotografie. Tijdens deze reizen zijn er briefings en informele gezamenlijke feedbacks De fotografische en creatieve ondersteuning is gericht op ieders ervaringsniveau. Deze foto reizen zijn onvergetelijke ervaringen en er op ingericht dat je met prachtige foto’s terugkeert. De dieren bepalen het tempo van de safari reis. De overnachtingen zijn geselecteerd in luxe lodges waar u geheel persoonlijk wordt verwend. Onze expertise van de rangers en fotografen ter plekke, maken het onderscheid van andere foto reizen. Photo-Travel.nl staat voor:

  • Persoonlijke aandacht
  • Ultieme natuur beleving
  • Lokale expertise
  • Bgeleiding van professionele fotografen en rangers
  • Luxe logies
GNT 29
GNT30